/Start/Aktuellt/Pressreleaser/Träffa Setterwalls på Business Arena

Träffa Setterwalls på Business Arena

Kom och träffa våra specialister inom fastighetsrätt på Business Arena som är Nordens viktigaste mötesplats för ledningspersoner och beslutsfattare i fastighetsbranschen.

Business arenaBusiness Arena genomförs årligen i Stockholm som ett tvådagars evenemang med drygt 2 700 deltagare. Genom ett omfattande seminarieprogram fokuseras på en rad aktuella frågeställningar, trender och framtidsfrågor. Här träffas svenska och internationella fastighetsägare, fastighetsinvesterare, regionföreträdare, statsvetare, forskare, politiker och samhällsbyggare för att utbyta erfarenheter och knyta kontakter. 

Setterwalls deltar i form av partner till Business Arena och kommer även att ha en monter på plats under evenemanget. Flera av våra experter inom fastighets-, entreprenad-, infrastruktur-, och miljöjuridik kommer att finnas på plats.

Setterwalls deltar också genom Joachim Hagen-Pikwer i en paneldiskussion om OPS (Offentlig-Privat Samverkan). Joachim har även författat en artikel ”OPS – magisk lösning eller mer komplicerat än så?” i Fastighetsnytt som du kan läsa här.

Läs mer om vår fastighetsgrupp här.

 

 1. 1. 2016-02-26
  Setterwalls nya Managing Partner uppmuntrar energin
 2. 2. 2015-10-28
  Samhällsutvecklingsprojekt
  Sedan i mars 2015 har Ulf Djurberg och Natali Phalén tillsammans med Infrastrukturkommissionen bland annat utrett juridiska aspekter på en utbyggnad, upprustning och elektrifi...
 3. 3. 2015-06-16
  Setterwalls förstärker med en ny delägare i transaktionsteamet
  Setterwalls välkomnar varmt Mattias Detterfelt som ny delägare till byrån. Genom rekryteringen stärker Setterwalls sin position ytterligare inom privata och publika transaktio...
 4. 4. 2015-06-10
  Setterwalls rekryterar Patrik Olivecrona från Lindahl
    
 5. 5. 2015-01-08
  Setterwalls förstärker med en ny delägare
  Setterwalls välkomnar varmt Niklas Svantesson som ny delägare till byrån. Genom rekryteringen stärker Setterwalls sin position ytterligare inom fastighetsrätt. Niklas kommer n...
 6. 6. 2014-11-26
  Setterwalls stödjer organisationen Man Up Sweden
  Setterwalls är stolta att vara bland de första att stödja kvinnor genom organisationen Man Up Sweden . Man Up är en kampanj som startade på Irland och som arbetar mot våld i h...
 7. 7. 2014-11-11
  Lynda Ondrasek Olofsson tog hem priset som ”Årets Skattejurist”
  Lynda Ondrasek Olofsson, delägare på advokatbyrån Setterwalls, är den expert inom skattejuridiken som mottagarna av undersökningen Klientbarometern 2014 helst anlitar.
 8. 8. 2014-10-09
  Setterwalls flyttar till nya lokaler på Sturegatan 10
  Efter 27 år i lokalerna på Arsenalsgatan flyttar Setterwalls Stockholmskontor till toppmoderna lokaler på Sturegatan 10.
 9. 9. 2014-10-01
  Setterwalls satsar vidare inom området fastigheter och rekryterar ny specialist
  Setterwalls fortsätter att satsa inom området fastigheter och stärker kompetensen genom att rekrytera Anders Frick.
 10. 10. 2014-09-01
  Åsa Erlandsson ny vd och Executive Partner för Setterwalls
  Advokaten Åsa Erlandsson har utsetts till ny vd/Executive Partner (EP) för Setterwalls Advokatbyrå och tar därmed över stafettpinnen efter Joakim Edoff.